Kundalini NRGY Awakening

Wel eens gehoord van Kundalini NRGY Awakening?

Wanneer je jouw socials opent dan komt het vast een keer voorbij: KAP – LEAP – Inner Dance – Kundalini Activation – Kundalini NRGY. En zoals het bij socials hoort, en ook de maatschappij, iedereen heeft er een mening over.

En omdat iedereen er een mening over heeft ben ik me juist daarom gaan verdiepen in wat het is. Ik duik graag voor langere tijd ergens in om het zelf te ondervinden en mijn eigen ervaring te delen. Dit doe ik al van kleins af aan. En omdat je nooit garanties in het leven krijgt, krijg je wel altijd een leerervaring

Wat Kundalini NRGY Awakening voor mij heeft betekent in mijn revalidatie van een hersenschudding/ kneuzing (augustus 2022) lees je een stukje verder…Maar eerst de vraag:

Hoe voelt jouw energielevel momenteel? Voel jij je vermoeid, neutraal of juist krachtig? Voel jij de joy of being alive?

Energie is altijd & overal aanwezig. Het is aan jou of je gebruik maakt van het grote veld aan energie dat onuitputtelijk beschikbaar is. Sommigen zijn van mening dat ze alles op eigen kracht en energie moeten doen. Dat is jammer. Er is namelijk altijd hulp uit een groter veld beschikbaar.

Wat is Kundalini NRGY Awakening?

Kundalini NRGY Awakening is een energetische ervaring die je opnieuw verbindt met je ware essentie. Het deel van jou dat je voorbij de dagelijkse realiteit brengt.

Kundalini NRGY Awakening ruimt in fasen alles op wat ons ervan weerhoudt om onze essentie ten volle te ervaren. Wij kunnen die essentie of het Zelf ervaren als de energie vrij door al onze energiekanalen (Nadi's) en chakra's stroomt. Dan realiseren we onze heelheid & eenheid.

Wat kan het voor jou betekenen?

Wat is het doel van Kundalini NRGY Sessies

  • Connectie met het je Zelf, dat deel in jou wat je leven geeft.
  • Een dieper gevoel van Zelfliefde
  • Helen van trauma
  • Meer kracht ervaren
  • Overgave aan je eigen levensenergie
  • Jouw levensenergie meer actief gaat worden
  • Doel om in eenheid te komen.

Wat heeft het voor mij betekent?

Zelf kwam ik in aanraking met Kundalini NRGY Awakening na een hersenschudding / hersenkneuzing. Het reguliere revalidatietraject gaf geen resultaat. Mijn persoonlijke ontwikkeling was verder dan het professionele aanbod.

Na één Kundalini NRGY Awakening sessie voelde ik meer mentale & energetische kracht terugkomen. Ik voelde me geen 'patiënt' meer. Na 6 sessies ben ik de opleiding gaan volgen omdat ik de kracht van binnenuit heb ervaren. Na elke sessie voelde ik alle energie weer vrij stromen, werd de hoofdpijn & angst voor herhaling minder. Ik voelde weer mijn spirit & levenslust zoals voorheen.

*Zijn er contra-indicaties?

Om iedereen de veiligheid en aandacht te geven die men verdient zijn er de volgende contra indicaties: Epilepsie, psychoses, bipolaire stoornis, verslaving aan drugs & plantmedicijnen, zwangerschap.

Neem contact met me op om het zelf te komen ervaren!!