Ik Houd van Koud

Neem je verantwoordelijkheid voor je gezondheid. Don’t be lazy…It’s your job to take care of your health !

Na één training ben je overtuigd: "Ik houd van koud"!

Dan ben je met je eerste duik omgedoopt tot een echte immuneboostbastard.

Voor het Voetbalprogramma "de Kelderklasse" van Wesley vs Andy heb ik het slechtste voetbalteam van Nederland mogen trainen onder toeziend oog van Mr. Ajax Sjaak Swart. Een geweldige ervaring! Hopelijk raakt onze huidige bondscoach ook geïnspireerd om het beste team van Nederland professioneel door mij te laten trainen & met mijn enthousiasme.

Check de informatie met de menu-opties links van het scherm.

HOUD JE HOOFD KOEL: NEEM BIJ LICHAMELIJKE EN PSYCHISCHE KLACHTEN EERST CONTACT MET MIJ OP!

Liefs Bibian ~ Liv Sita Kaur

Op unieke locatie met privézwemvijver ! Leer in beweging te blijven tijdens stress ipv te bevriezen, vluchten of vechten. Daarom geen 'zit-ijsbad' maar juist bewegen !

Informatie zie tabblad basistraining Ik Houd van Koud